Header menu

Ny i hashbehandling og kokainbehandling

Hash og kokainbehandling er også for dig, der tager andre centralstimulerende stoffer, som f.eks. MDMA, ecstacy, amfetamin m.fl.

Det kan være et stort skridt at vælge at gå i behandling. Hos os kan du bestille tid eller blot møde frem i åbningstiden. Du må gerne tage et familiemedlem, en ven, en kollega eller en medarbejder fra jobcentret med til første samtale.

Sæt god tid af første gang du møder. Der kan være ventetid. Den første samtale tager ca. 1 time, og muligvis skal du både tale med en kontaktperson og en sundhedsperson den første dag. 

Samtale med kontaktpersonen

Kontaktpersonen starter dit forløb hos os.

I taler om, hvorfor du har valgt at gå i behandling, og hvad dit mål er. Kontaktpersonen kan også informere om vores behandlingstilbud, om at inddrage din familie i behandlingen, og om dine rettigheder, f.eks. til anonym behandling

Tilbud om læge- og sundhedssamtale

Du får tilbud om en lægesamtale, som ligger inden for de første 14 dage efter du er startet i behandling. Der findes ikke medicin specifikt til hash- eller kokainbehandling, men lægen kan hjælpe med anden medicin, f.eks. mod mareridt, angst eller uro. 

Kontaktpersonen tilbyder dig også en samtale med en sundhedsperson, som kan screene dig for HIV og hepatitis, samt tale med dig om din sundhed generelt.

Det videre forløb

Inden du går, aftaler du en ny tid med kontaktpersonen, som bliver tovholder på dit forløb hos os. Måske har du allerede en ide om, hvilke af vores behandlingstilbud, der kunne være noget for dig.

Behandling foregår for det meste ambulant, dvs. at du møder en gang hver uge eller hver anden uge til samtale eller gruppebehandling. På den måde kan du passe dit arbejde og din familie samtidig med at du går i behandling.